Zet uw bedrijf in de kijker met sociale media.

9 december 2019

Investeren van tijd en budget op social media is zeker de moeite waard!

Allereerst treedt u in interactie met uw klant. Waar een website vrij statisch is, zal uw publiek op social media eerder geneigd zijn om te reageren, te liken of te delen. Dit is echt de moeite waard! Een klant die een band met u opbouwd, is een trouwe klant.

Verder zorgt social media voor het bereik van een groot publiek

Facebook heeft vandaag 1,79 miljard (miljard!!) gebruikers wereldwijd.  Hoe bereik ik dan eigenlijk mijn doelpubliek? Hier kunnen wij u bij helpen met gerichte advertising. Wij bepalen wie en waar uw advertenties ziet om uw budget zo optimaal mogelijk te investeren.

Overal een profiel aanmaken vs. enkele profielen goed onderhouden

Belangrijk is het kiezen van de juiste kanalen. In plaats van overal een account te beginnen en deze niet te onderhouden, kiest u voor 1 of meerdere kanalen die bij u passen en zorgt u dat deze up-to-date blijven. Hier kruipt tijd en werk in en u weet misschien niet altijd goed wat te plaatsen. Maar hierbij kan een goed content plan u maanden vooruit helpen. U maakt dan een kalender met alle kanalen en posts die u gaat delen voor de aankomende maanden of zelfs het volledige jaar. Vermijd hierdoor het bekende “ik moet nog eens iets posten, maar ik weet niet wat”-gevoel.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Contacteer ons voor al uw vragen en hulp!

Misschien vind je onderstaande artikels ook interessant!

Enkele tips voor sterke titels.

Enkele tips voor sterke titels.

Alles begint bij de titel. Wilt u dat uw tekst wordt gelezen? Dan zal u wat tijd moeten besteden aan het schrijven van een opvallende/originele/sterke titel. Hier zijn alvast enkele tips: Kort en opvallend: een goede titel trekt meteen de aandacht en is niet te lang....

Lees meer
Uw website is klaar…. en nu?

Uw website is klaar…. en nu?

Veel te vaak gaat een website online en gebeurt er daarna… helemaal niets meer. Een website is een dynamisch communicatiemiddel! Maak hier dus gebruik van zodat: – bezoekers een reden hebben om te blijven terug komen – de website hoger scoort bij zoekmachines, waarbij...

Lees meer